28. huhtikuuta 2018

20. Kevään viimeiset hallikilpailut



Moikka taas!

Viimeinen viikko on ollut taas sellaista hässäkkää että aikaa blogin päivittämiselle ei ole jäänyt. Nyt olemme kuitenkin Powerparkissa kilpailuissa, joten nyt oli aikaa kaivaa kone esiin ja kertoa hieman  viime sunnuntain kilpailuista jotka olivat samalla kevään viimeiset hallikilpailut.

Mukana Tampereella sunnuntaina oli Minttu, Kare, Karkki ja Riia. Karkki ja Riia hyppäsivät heti aamulla klo 9 alkaneen 110cm. Molemmat saivat uusinnassa yhdet pudotukset, Karkki kuitenkin sijoittui 4. ja Riia oli ensimmäinen ei sijoittunut. Molemmat hevoset tuntuivat oikein kivoilta radalla, sillä nämä olivat ensimmäiset kilpailuni kummallakin hevosella.



Karkki hyppäsi lisäksi vielä 120cm jossa sain kolme pudotusta heti alkuradasta esteillä 1-3. Karkki hyppäsi jostain syystä alkuradan liian vähän, mutta kolmannen esteen jälkeen heräsi ja tajusi että esteet ovatkin vähän isompia. Loppuradan se hyppäsi todella hyvin ja rennosti. Myös Kare hyppäsi 120cm. Se sai pudotukset kahdella viimeisellä esteellä. Ensin okserin takapuomin kun jäi "leijumaan" hyppyyn liian paljon ja viimeisen pystyn jolle harjoittelin tekemään pienempää vinoa tietä. Kare tuntui kuitenkin todella hyvältä, hyppäsi napakasti ja oli tarkkana.

Kare hyppäsi myös 130cm. Se hyppäsi super hyvin, ehkä elämänsä parhaan radan tähän mennessä. Saimme yhden turhan pudotuksen sarjan b-osalla, mutta sijoituimme luokassa silti 3. Olen niin iloinen siitä miten Kare hyppäsi molemmissa luokissa! Nyt kunnon 130cm ratakaan ei tunnu sen kanssa enään yhtään isolta kun se keskittyy ja käyttää kapasiteettiansa ja voimaansa oikein. Uskon että siitä tulee vielä hyvä hevonen!



Minttu tuli kisapaikalle hieman perästä päin, sillä se hyppäsi vasta iltapäivällä 100cm ja nuorten hevosten 110cm. Sekin hyppäsi oikein mallikkaasti hypäten 100cm puhtaasti ja sijoittuen 7. 110cm saimme uusinnassa yhden pudotuksen hieman ratsastajan huolimattomuudesta johtuen.





Tänä viikonloppuna tosiaan kilpaillaan kauden ensimmäisissä ulkokilpailuissa Powerparkissa samalla kokoonpanolla kuin sunnuntaina Tampereella. Näistä kisoista lisää ensi viikon puolella. Ensi viikolla on luvassa muitakin super kivoja juttuja mitä en malta odottaa!

kuvat © Venla Kaleva

Hyvää viikonloppua kaikille!

//Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti