18. joulukuuta 2017

1. Puhtaalta pöydältä




Heippa hei pitkästä aikaa!

Olen jo pidemmän aikaa mielessäni pyöritellyt ajatusta blogin uudelleen henkiin herättämisestä. Ensin ajatuksena oli luoda täysin uusi blogi, uuteen osoitteeseen ja uudelle pohjalle, mutta koska vanhan poistaminen osoittautui niin vaikeaksi tehtäväksi päätin jatkaa olemassa olevalla. Toki tämähän on nyt kuin uusi vanhojen postausten poiston, ulkoasun muutoksen ja myös osoitteen muutoksen jälkeen!

Ennen vanhojen postausten poistoa katsoin että viimeksi olin kirjoittanut hieman yli vuosi sitten. Tähän vuoteen on mahtunut älyttömän paljon! Suurin muutos on varmasti ollut muutto töiden perässä omilleen, aina toiselle puolelle suomea asti.

Olen siis työskennellyt nyt kahdeksan kuukautta Kemiönsaarella Jessica Timgren-Forssin tallilla WG Stablesilla ratsastajana. Työnkuvaani on kuulunut pääasiassa nuorten hevosten (3-6v.) ratsastusta. Lisäksi teen tallilla myös muita töitä, mm. siivoan karsinoita. Voisin oikeastaan tehdä aivan oman postauksen siitä mitä tavalliseen päivääni tallilla kuuluu.


Tällä hetkellä eletään kuitenkin taas muutosten aikaa, sillä olen päättänyt hakea keväällä jatko-opiskelemaan, minkä vuoksi muutto takaisin Virroille on edessä tammikuun loppupuolella. Ratsastusta en kuitenkaan missään nimessä ole jättämässä, vaan olen päättänyt saada mahdutettua elämääni niin kilparatsastuksen kuin myös toivottavasti opiskelunkin. Kaikkihan on aina kiinni vain aikatauluttamisesta, eikö?

Kotitallille paluun johdosta voinkin kertoa että otan jälleen ratsutuksia sekä kilpailutettavia hevosia. Mikäli siis etsit hevosellesi ratsastajaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Kuvat © Heidi Lammi

// Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti