3. huhtikuuta 2018

16. Ypäjä Easter Show



Moikka ja hyvää alkanutta viikkoa!

Viime viikonloppuna kilpailimme kauden toisissa kilpailuissa, tällä kertaa Ypäjällä. Mukana hepoista olivat vain Minttu ja Kare, sillä Eki parantelee yhä kolhuaan. Hyppäsimme Ypäjällä kolme päivää (pe-su), mutta kisat alkoivat perjantaina onneksi niin myöhään että saimme lähteä vasta perjantai-aamuna. Oli jotenkin hassua lähteä pitkästä aikaa pidempään kisareissuun, sillä edellisen kerran olimme olleet "yökisoissa" viime toukokuussa!

Perjantaina aloitin Mintulla ihan vaan pikkuluokalla 100cm joka oli avoin nuorille hevosille. Minttu oli melko jännittynyt kun pääsimme pyörimään radalle ennen luokan alkua, mutta ehti jo onneksi vähän rentoutua sinä aikana mitä radalla ehdimme olla. Itse suorituksen aikana Minttu oli kuitenkin edelleen aavistuksen jännittynyt, mutta oli kuitenkin menossa kaikille esteille hyvin. Saimme radalla yhden todella turhan pudotuksen.
Kare aloitti heti perjantaina 120cm tasolla. Se oli aavistuksen villi, mutta se ei Karen kanssa ikinä ole pahitteeksi. Sekin hieman katseli laitoja ja ja esteitäkin. Tästä huolimatta se hyppäsi hyvän 0/4 tuloksen, ollen harmittavasti ensimmäinen ei sijouttunut.

Lauantai-aamu päivä meni heppoja talutellessa ja äidin oppilasta autellessa. Omat luokkani nimittäin alkoivat vasta 16.45 iltapäivällä. Minttu hyppäsi lauantaina nuorten hevosten 110cm. Se oli jo todella paljon rennompi ja myös paremmin ratsastettavissa radalla. Se hyppäsi hyvän 0vp tuloksen ja oli jaetulla 1. tilalla, sillä luokassa oli arvosteluna A.0.0.
Kare jatkoi lauantaina 120cm ollen jo paljon keskittyneempi kuin perjantaina. Se hyppäsi myös 0vp tuloksen sijoittuen luokassa 13.





Sunnuntaina Minttu jatkoi 110cm tasolla avoimessa aluetason luokassa. Se oli jo aavistuksen väsynyt, mutta tsemppasi radalla hyvin. Saimme yhden pudotuksen perusradalla, jonka voi laittaa täysin kuskin piikkiin.
Myös Kare oli jo vähän väsynyt sunnuntaina. Sekin kuitenkin tsemppasi radalla super hyvin ja ensimmäistä kertaa ehkä ikinä tosissaan yritti tehdä kaikkensa ettei osu puomeihin vaikka väsy painoikin jo jaloissa. Saimme yhden turhan pudotuksen 125cm luokassa, jonka voi myös laittaa täysin kuskille.



Kotimatkalla Ypäjältä poikkesimme myös LRK:lla nappaamassa kyytiin yhden uuden hevosen. Kyseessä on 9-vuotias tamma Caracole. Karkki tuli minulle siis kilpailtavaksi myyntiä ajatellen. Muutenkin hevosmääräni on kasvanut nyt viikossa kolmesta hevosesta seitsemään, sillä myös muutamia uusia ratsutettavia on saapunut. Olen todella innoissani kun pääsen taas ratsastamaan koko päiväisesti!

Olen myös super innoissani sillä ensi viikolla on tiedossa pitkästä aikaa Tedin valmennus. Tällä kertaa valmennus järjestetään meillä kotona, mikä helpottaa minua hurjasti kun pystyn osallistumaan ihan kaikilla hevosilla. Valmennukseen on tarjolla vielä muutamia vapaita paikkoja, lisätietoja saa minulta tai äidiltäni facebookin kautta tai puhelimitse.

kuvat ©Annika Mäki
//Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti